Meten is weten

Kwaliteit

Veldman heeft vanaf de eerste dag het begrip kwaliteit hoog in het vaandel staan. Maar kwaliteit heeft vele gezichten. Kwaliteit is in de eerste plaats dat de klant op tijd zijn de producten ontvangt die hij nodig heeft. Uitvoering en afwerking dienen volledig te voldoen aan de verwachtingen van de klant.

Om het benodigde kwaliteitsniveau te definiëren, kan Veldman u al in de ontwerpfase terzijde staan. Zo wordt het voor uw constructeurs mogelijk om de ontwerpen zo optimaal mogelijk af te stemmen op maakbaarheid en productie efficiëntie, met als doel de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

Kwaliteit betekent ook dat je als klant weet, dat wanneer een probleem zich voordoet, er hoe dan ook een oplossing komt die er voor zorgt dat je verder kunt. Of dit nu zich voordoet in het weekend of in de avonduren, dat is voor Veldman geen probleem. De klant staat centraal, daar is geen tijd aan verbonden.

 

Meten is weten

Goede, betrouwbare en betaalbare kwaliteit kan niet zonder een degelijk kwaliteitssysteem en nauwkeurige controle van processen en producten, telkens weer. Controles van inkomend materiaal tot en met het gerede product worden uitgevoerd door een gespecialiseerde medewerker die nauwkeurig op de hoogte is van materiaaleisen, productdetails en kritische punten in maatvoering en afwerking.

Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor onderhoud en kalibratie van alle in de productie gebruikte meetgereedschappen om een zo nauwkeurig mogelijke productie mogelijk te maken en afkeur tot een absoluut minimum te beperken.